mamacita

Painatus

Honest Food Kitchens Finland Oy CE

c/o BDO Oy/ BDO Vattuniemienranta 2, 00210 Helsinki

3134113-1
Registered Court: Finnish Patent and Registration

Managing Directors: Philipp Robert Benke, Daniel Mark Azzopardi, Marcus Leander Holmqvist

 

VAT-ID: FI31341131

 

E-Mail:[email protected]

Tel:+493058849448

 

Vastuuvapauslauseke

Vastuu sisällöstä

Verkkosivustojemme sisältö on luotu erittäin huolellisesti. Emme kuitenkaan voi taata, että tarjoamamme sisältö on aina täysin virheetöntä ja ajan tasalla. Olemme vastuussa näiden verkkosivustojemme sisällöstä yleisten lakien mukaisesti. Meillä ei kuitenkaan ole velvollisuutta seurata lähetettyjä tai tallennettuja kolmannen osapuolen tietoja tai tutkia tapauksia, jotka viittaavat laittomaan toimintaan. Tämä ei vaikuta yleisiin laillisiin velvollisuuksiin poistaa tai estää tietojen käyttö. Vastuu tältä osin on alkaa kuitenkin vasta siitä hetkestä, kun saamme tiedon rikkomuksesta. Kun olemme saaneet ilmoituksen rikkomuksesta, poistamme kyseisen sisällön välittömästi.

Vastuu linkeistä

Tarjouksemme voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten ulkopuolisille verkkosivustoille, joiden sisältöön emme voi vaikuttaa. Täten emme voi ottaa mitään vastuuta kolmansien osapuolten tarjoamasta sisällöstä. Linkitettyjen sivujen sisällöstä vastaa aina kyseisten sivujen tarjoaja tai operaattori. Linkitetyt sivut tarkistettiin linkkien lisäämisen yhteydessä mahdollisten rikkomusten varalta. Laitonta sisältöä ei havaittu linkityksen yhteydessä. Linkitettyjen sivujen pysyvä sisällönvalvonta ei kuitenkaan ole mahdollista ilman konkreettista näyttöä lain rikkomisesta. Kun olemme saaneet ilmoituksen rikkomuksesta, poistamme kyseisen sisällön välittömästi.

Tekijänoikeus

Näiden sivujen sisältö ja teokset ovat Saksan tekijänoikeuslain alaisia. Kopiointi, käsittely, jakelu ja kaikenlainen hyödyntäminen tekijänoikeuksien rajojen ulkopuolella edellyttää kyseisen kirjoittajan tai tekijän kirjallista suostumusta. Tämän verkkosivuston lataaminen ja kopioiminen on sallittua vain yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Siltä osin kuin operaattori ei ole luonut tämän verkkosivuston sisältöä, kolmansien osapuolten tekijänoikeuksia on kunnioitettu. Erityisesti kolmansien osapuolten sisältö on merkitty lainatuksi. Jos silti havaitset tekijänoikeusloukkauksia, pyydämme sinua ilmoittamaan niistä meille. Kun olemme saaneet ilmoituksen rikkomuksesta, poistamme kyseisen sisällön välittömästi.

Tietosuojakäytäntö

Kattavat tiedot tietosuojasta löytyvät tietosuojakäytännöstämme osoitteessa /privacy

Käyttöehdot

Tietoja ehdoistamme löytyy osoitteesta /terms

Euroopan verkkovälitteinen riidanratkaisu (ODR)

Euroopan komissio tarjoaa verkkovälitteistä riidanratkaisua, joka on saatavilla täältä: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Kuluttajilla on mahdollisuus käyttää tätä alustaa 15. helmikuuta 2016 alkaen verkkotilaukseen liittyvien kiistojen ratkaisemiseksi.