mamacita

Käytämme evästeitä verkkosivustomme toimivuuden varmistamiseksi sekä sisällön ja mainonnan personoimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja dataliikenteen analysoimiseen. Ilmoitamme myös sosiaalisen median, mainonnan ja analyysin yhteistyökumppaneillemme verkkosivustomme käytöstä. Lisätietoja yksityisyydestä.

Tietosuojakäytäntö

Kiitos kiinnostuksestasi palveluitamme kohtaan. Henkilötietojesi suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Siksi pyydämme sinua lukemaan tarkkaan seuraavat ohjeet. Tässä asiakirjassa kerromme sinulle, mitä verkkosivustoidemme ja palveluidemme kautta saatuja tietoja me (ja muut vastuulliset kumppanimme) säilytämme ja miten näitä tietoja käytetään.

Tietosuojakäytäntöä voi lukea ja tulostaa milloin tahansa osoitteessa /privacy

 

Vastuulliset toimijat

Vastuu tietojenkäsittelystä on rekisterinpitäjällä:

Delivery Hero HF Kitchens GmbH

Paul-Lincke-Ufer 39-40, 10999 Berlin, Saksa

Rekisteröity Amtsgericht (AG) Charlottenburgissa tunnuksella HRB 185836 B

Toimitusjohtajat: Robin Steps, Sebastian Klein

Sähköposti: [email protected]

Tel: +493058849448

ALV Itävalta:ATU72142905

ALV Saksa:DE31145898

Tietosuojavastaavaksi on nimitetty

PROLIANCE GmbH

www.datenschutzexperte.de

Leopoldstr. 21

80802 München

[email protected]

Tämä tietosuojakäytäntö listaa myös muut rekisterinpitäjät ja käsittelijät.

 

Tietojenkäsittelyn laajuus

Henkilötiedot ovat tietoja, joita voidaan käyttää henkilöllisyyden määrittämiseen, eli tietoja, jotka voidaan yhdistää henkilöön.

Tietosuojan oikeusperustana toimii erityisesti Euroopan parlamentin ja neuvoston Yleinen tietosuoja-asetus (EU) 2016/679, annettu 27. päivänä huhtikuuta 2016, luonnollisten henkilöiden suojelusta henkilötietojen käsittelyssä sekä näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta ja direktiivin 95/46/EY kumoamisesta (yleinen tietosuoja-asetus) sekä EU: n jäsenvaltioiden täytäntöönpanot.

Palvelujen tarjoamiseksi meidän on kerättävä, käsiteltävä, säilytettävä ja joskus jopa jaettava erilaisia henkilötietoja. Tietoja käsitellään verkkosivuston ylläpitämisen ja palvelujen tarjoamisen yhteydessä, sekä ohjelmistojen ja laitteistojen toimittamisessa, myös kolmansien osapuolten taholta. Saat lisätietoja ottamalla milloin tahansa yhteyttä osoitteeseen[email protected].

Tallennamme tietoja, joita annat meille verkkosivustomme kautta tai käyttäessäsi palveluitamme, myös ulkopuolisten kolmansien osapuolten välityksellä, jos se on tarpeellista edellä mainittuja tarkoituksia varten. Tietojen toimittamatta jättämisestä voi aiheutua sinulle oikeudellisia haittoja, kuten oikeudellisen aseman menetys, esimerkiksi verkkosivustossamme saattaa esiintyä virheitä tai emme voi vastata pyyntösi.

Hyvän yleiskäsityksen antamiseksi käytämme tässä tietosuojakäytännössä taulukoita. Uskomme, että tällä tavalla voimme tarjota sinulle tietoa, joka on avointa, ymmärrettävää ja helposti saatavilla, sekä kirjoitettu selkeällä ja yksinkertaisella kielellä

Lailliset oikeutesi

Lain mukaan sinulla on asianomaisena oikeus

  • saada tietoa säilyttämistämme tiedoistasi milloin tahansa ja ilman veloitusta
  • pyytää oikaisemaan, poistamaan tai rajoittamaan tietojenkäsittelyä
  • saada mahdollisuus tarkastella tietojasi jäsennellyssä, yleisessä ja koneellisesti luettavassa muodossa tai (tarvittaessa) pyytää siirtoa toiselle vastuuhenkilölle (oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen)
  • vastustaa henkilötietojesi käsittelyä esimerkiksi suoramarkkinointia varten ja/tai oikeutettujen etujen perusteella yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti. Tietosuojakäytäntöä noudatetaan niin tarkasti kuin tilanteessasi on tarpeellista.
  • vastustaa tietojesi käsittelyä tulevaisuudessa, vaikka olisit aiemmin luovuttanut meille henkilötietojasi

Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä osoitteeseen[email protected] käyttääksesi näitä oikeuksia, eli pyytää nähdä tietosi tai oikaista, poistaa tai rajoittaa tietojesi käsittelyä, vastustaa tiedonsiirtoa, pyytää tiedonsiirtoa tai vastustaa tietojesi käsittelyä tulevaisuudessa.

Sinulla tai henkilöllä, jota tietojenkäsittely koskee, on oikeus valittaa valvontaviranomaiselle (esimerkiksi Berliinin tietosuojasta ja tiedonvapaudesta vastaava komissaari, sähköposti: [email protected]). Luettelo tietosuojaviranomaisista löytyy täältä: https://www.bfdi.bund.de/EN/Home/home_node.html

Tietojen tallentaminen ja poistaminen

Yleisesti ottaen säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen sopimuksen tai vastaavan tarkoituksen täyttämiseksi, ja säilytämme tietojasi vain niin kauan kuin se on ehdottoman välttämätöntä. Tietoja säilytetään laillisia säilytysaikoja noudattaen (esim. Saksa: Kaupallinen koodi ”Handelsgesetzbuch” (HGB) tai verolaki ”Abgabenordnung” (AO)). Ilmoitamme sinulle mahdollisuuksien mukaan tarkat säilytys- ja poistoajat.

Seuraavia säilytysaikoja noudatetaan:

  • Sivuston kävijöiden lokitiedot ja IP-osoitteet: 7 päivää
    • Saksassa: kaupalliset kirjeet, jotka käsittävät suuren osan kirjeenvaihdosta, jota käydään sopimusten luomisen ja toteuttamisen yhteydessä, mukaan lukien sähköpostit ja viestintä asiakaspalvelun kanssa, 6 vuotta (Handelsgesetzbuch 257 artiklan 1 kohta alakohdat 2, 3 ja 4 Taseasiakirjat ja kirjanpitoasiakirjat 10 vuotta (Handelsgesetzbuch 257 artikla 1 kohta, erityisesti 4 artiklan 4 kohta ja 238 artiklan 1 kohta)
    • Itävallassa: veronpidätysaika 7 vuotta (sen jälkeen, jos ne ovat tärkeitä veroviranomaisille vireillä olevassa asiassa) (BAO 132 artiklan 1 kohta); Yrityslaillinen säilytysvelvoite 7 vuotta (UGB 190 artiklan 212 kohta)

Säilyttämisen keston kriteereihin kuuluvat muun muassa henkilöiden oikeutetut edut, meidän taloudelliset etumme (muun muassa kustannukset ja kulut) eli tietojen poistamisesta aiheutuvat kulut, sekä käyttämiemme kolmansien osapuolien esiasetukset.

Tietosuoja

Olemme tehneet asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet tietosuojan varmistamiseksi. Parhaan mahdollisen tietosuojan takaamiseksi verkkosivuston kautta tapahtuva palvelumme tehdään suojatun SSL-yhteyden kautta palvelimesi ja selaimesi välillä, eli tiedot lähetetään salattuina. Käytämme verkkosivustoillamme ja palveluissamme palveluntarjoajia, jotka käsittelevät tietoja EU:n alueella.

Tietojesi suojaamiseksi toteutamme asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet. Muistathan kuitenkin, että tietosi ovat sinun, eli mitä vähemmän tietoja paljastat, sitä paremmin ne ovat hallinnassasi.

Yhteydenottolomake ja yhteydenotot

Jos lähetät meille kyselyjä tai otat meihin yhteyttä verkkosivustomme yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kautta, tietosi ja siinä antamasi tiedot tallennetaan pyyntöön sen käsittelemiseksi ja tulevien tiedustelujen varalta.

Näitä tietoja käsitellään vain sinun suostumuksellasi (oikeusperusta Tietosuojalain 6 artiklan 1 kohta) ja tulevan tai olemassa olevan liikekumppanuuden yhteydessä meidän kanssamme (oikeusperusta Tietosuojalain 6 artiklan 1 kohdan b alakohta tai Telemediengesetz TMG).

TIETOJENKÄSITTELY SIVUSTOILLAMME

Vierailu verkkosivustoilla

Me (tai verkkotilan tarjoaja) keräämme tietoja jokaisesta verkkosivustollamme tehdystä vierailusta (ns. palvelimen lokitiedostot). Nämä sisältävät:

 

Yhteyden tiedot

Haetun verkkosivuston nimi, ohjaavan URL-osoite (edellinen vierailtu sivu), IP-osoite ja pyytävä palveluntarjoaja, hakupäivä ja -aika, siirretyn datan määrä, viesti onnistuneesta hausta

Laitteen tiedot

Tiedosto, selaimen tyyppi ja versio, käyttöjärjestelmä

Lisätietoja mobiililaitetta käytettäessä

Maakoodi, kieli, laitteen nimi, käyttöjärjestelmän nimi ja versio

 

 

Käytämme näitä tietoja tilastollisiin analyyseihin verkkosivustomme optimoimiseksi ja tietosuojan takaamiseksi, sekä verkkosivuston toimivuuden ja käyttöturvallisuuden varmistamiseksi. Jos henkilötietoja (kuten IP-osoite) tallennetaan, se tehdään 6 artiklan 1 kohdan c alakohdan mukaisesti. Tietosuojalain 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti, koska meillä on oikeutettu etu laadunvarmistukseen.

Uutiskirje ja tiedotus

Uutiskirjeestämme löydät tietoa meistä ja palveluistamme.

Uutiskirjeen tilaamiseen tarvitset vain sähköpostiosoitteesi. Jos rekisteröidyt uutiskirjeen tilaajaksi, sähköpostiosoitteesi lähetetään meille (tai sähköpostipalveluntarjoajalle) ja tallennetaan sinne. Sisäänkirjautumisen jälkeen käyttäjä saa sähköpostiin ohjeet rekisteröinnin vahvistamiseksi (”kaksinkertainen suostumus”). Seuraavat tiedot käsitellään uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä:

Yhteystiedot

Sähköpostiosoite, mahdollisesti nimi

Laitteen tiedot

Laitteen nimi, mahdollisesti maakoodi, kieli, käyttöjärjestelmän nimi ja versio

Yhteyden tiedot

IP-osoite, sähköpostipalvelu

Tämä tallennus toimii todisteena vain siinä tapauksessa, että kolmas osapuoli käyttää väärin sähköpostiosoitetta ja kirjautuu sisään ilman uutiskirjeen saamiseen oikeutetun henkilön suostumusta.

Tietojenkäsittely uutiskirjeen lähettämistä varten perustuu suostumukseesi (oikeusperusta Tietosuojalaki 6 artiklan 1 kohta).

Jos ostat meiltä tavaroita tai palveluja, voimme jatkossa lähettää sinulle vastaavia tuotteita tai palveluja koskevia sähköpostiviestejä. Tietojenkäsittely perustuu liikekumppanuuteemme kanssasi (Tietosuojalain 6 artiklan 1 kohdan f alakohta tai Saksan laki epäreilua kilpailua vastaan (UWG)). Tähän liittyy markkinointiin ja laadunvarmistukseen liittyvät oikeutetut etumme.

PERUUTTAMINEN/VASTUSTAMINEN: Käyttäjä voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksensa tietojenkäsittelyyn uutiskirjeen lähettämistä varten tai vastustaa tietojen käsittelyä. Peruminen/vastustaminen voi tapahtua linkin kautta, joka on liitetty jokaiseen uutiskirjeeseemme, tai meille lähetetyn erillisen viestin avulla. Sinulta ei aiheudu muita kuin perushintojen mukaisia siirtokustannuksia.

 

Rekisteröityminen ja tilaukset verkkosivustoillamme

Kun rekisteröidyt verkkosivustolle, luot asiakastilin ja tilaat palveluja verkkosivuston kautta, sinusta kerätään ja tallennetaan seuraavat tiedot:

 

Yhteystiedot

Nimi, laskutusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero

Tilaus- ja käyttötiedot

Toimitusosoite, tilausaika, mahdollisesti mieltymykset ja tiedot tilauksista

Voit milloin tahansa muuttaa näitä tietoja asiakastililläsi.

Rekisteröintiprosessin aikana syötetyt tiedot, sekä myöhemmin syötetyt käyttö- ja tilaustiedot käsitellään verkkosivuston kautta tai meidän taholta käyttöehdoissamme kuvattuihin tarkoituksiin tai seuraaviin tarkoituksiin:

 

TarkoitusOikeusperustaKäsittelyyn liittyvät tiedot

Sikäli kuin se on tarpeen kanssamme tehdyn sopimuksen täyttämiseksi tai ennen sopimusta tehtävien toimenpiteiden toteuttamiseksi

Tietosuojalain 6 artiklan 1 kohdan b alakohta tai Telemediengesetz TMG).

Verkkosivuston käyttö; Tilausten toteutus ja käsittely; Asiakaspalvelumme vastaa pyyntöösi

Sinun nimenomaisella suostumuksellasi

Tietosuojalain 6 artiklan 1 kohdan a alakohta tai Telemediengesetz TMG).

Annat vapaaehtoisesti tietojasi meille tai asiakaspalveluumme ilman, että se on tarpeen muuhun tarkoitukseen; Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, tekstiviestillä (tai muulla viestintävälineellä), käyttää verkkosivustollamme olevaa yhteydenottolomaketta tai tilata uutiskirjeen

Lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi

Tietosuojalain 6 Artiklan 1 kohdan c alakohta tai Telemediengesetz TMG).

Veronpidätysaikojen noudattaminen; Tietojen siirto toimivaltaisille viranomaisille

Oikeutettujen etujemme, kuten markkinoinnin, oikeusturvan ja laadunvarmistuksen takia

Tietosuojalain 6 artiklan 1 kohdan f alakohta tai Telemediengesetz TMG).

Tilausten määrän analysointi tilausprosessin parantamiseksi; Yhteydenotto suoramarkkinointitarkoituksissa (kuten vastaavien tuotteiden ja palvelujen olemassa olevat sopimussuhteet) tai laadunvarmistus; Tietojen luovuttaminen lainvalvontaviranomaisille

 

Tilausten käsittelyssä käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajia, jotka käsittelevät tietojasi.

Lisäksi käsittelemme tietojasi edellä mainitussa laajuudessa tai mainittuja tarkoituksia varten siinä tapauksessa, että tilaukset välitetään meille toiselta alustalta.

Emme käsittele maksutietoja, mutta ulkoiset maksupalveluntarjoajat käsittelevät niitä. Alustallamme käytämme tällä hetkellä maksupalveluntarjoajia BSPayone ja Paypal.

Lisätietoja saat myös laittamalla viestin osoitteeseen[email protected].

 

 

 

 

Evästeet

Sivustollamme käytetään osittain ns. evästeitä. Evästeet eivät vahingoita laitettasi eivätkä sisällä viruksia. Evästeitä käytetään tekemään tarjouksestamme käyttäjäystävällisempi, tehokkaampi ja turvallisempi. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan käyttäjän selaimelle.

Suurin osa käyttämistämme evästeistä on ns. "istuntoevästeitä". Ne poistetaan automaattisesti vierailusi jälkeen. Istuntoevästeitä tarvitaan yhdistämään peräkkäiset sivunäkymät käyttäjille, jotka käyttävät verkkosivustoamme samanaikaisesti. Muut evästeet säilyvät laitteellasi, kunnes poistat ne. Näiden evästeiden avulla voimme tunnistaa selaimesi seuraavalla käynnilläsi.

SUOSTUMUS: Ennen sellaisten evästeiden aktivointia, jotka eivät ole ehdottoman välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle, pyydämme suostumustasi, jonka voit myöntää määrittämällä asetukset evästeiden suostumushallinnassamme, joka avautuu itsestään, kun siirryt verkkosivustollemme.

Voit myös asettaa selaimesi siten, että sinulle ilmoitetaan evästeiden asetuksista ja että ne sallitaan vain yksittäisissä tapauksissa, tai sallit evästeiden hyväksymisen vain tietyissä tapauksissa, tai suljet pois ja aktivoit evästeiden automaattisen poistamisen selaimen sulkemisen yhteydessä. Löydät monia yritysten verkkomainosevästeitä yhdysvaltalaiselta sivustolta http://www.aboutads.info/choices/ tai EU:n sivustolta http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/ manage. Huomaa, että evästeiden poistaminen käytöstä voi rajoittaa tämän verkkosivuston toimintaa.

Jos henkilötietoja käsitellään evästeitä käytettäessä, tämä pohjautuu oikeusperustaan Tietosuojalain 6 artiklan 1 kohdan alakohtaan f verkkosivuston laadunvarmistuksen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi

 

 

Google Analytics

Käytämme Google Analyticsia, Googlen tarjoamaa verkkoanalyysipalvelua (mukaan lukien Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti, ja Google LLC, Mountain View, California, USA). Google Analytics käyttää ns. "evästeitä", eli tekstitiedostoja, jotka tallennetaan käyttämääsi laitteeseen ja jotka mahdollistavat verkkosivuston käytön analysoinnin. Evästeen tuottamat tiedot verkkosivuston käytöstä, kuten

selaimen tyyppi/versio; käytössä oleva käyttöjärjestelmä; ohjaava URL-osoite (edellinen vierailtu sivu); vierailuun käytetyn tietokoneen internet protokollaosoite (IP-osoite); palvelinpyynnön aika verkkosivustoa käytettäessä

lähetetään yleensä Googlelle ja tallennetaan Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa, mutta IP-osoitteen nimettömyyden aktivoimisen vuoksi verkkosivustolla Googlen IP-osoitteen käyttöä Euroopan unionin jäsenvaltioissa ja muissa Euroopan talousalueen valtioissa on rajoitettu. Täyttä IP-osoitetta ei siksi lähetetä Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa, eikä sitä lyhennetä siellä. IP-nimettömyys aktivoidaan verkkosivustolla. Google käyttää näitä tietoja puolestamme verkkosivuston käytön arviointiin, raporttien kokoamiseen verkkosivustojen toiminnasta ja muiden verkkosivuston ja Internetin käyttöön liittyvien palvelujen tarjoamiseksi.

Jos henkilötietoja käsitellään evästeitä käytettäessä, tämä pohjautuu oikeusperustaan Tietosuojalain 6 artiklan 1 kohdan f alakohtaan tai TMG:hen, jolloin laadunvarmistus ja käyttäjien toiminnan tilastollinen analysointi liittyy oikeutettuihin etuihimme (tai palkkaamiemme kolmansien osapuolten oikeutettuihin etuihin).

VASTUSTAMINEN JA SUOSTUMUS: Suostumushallinnan määrittelyn lisäksi voit estää Googlea keräämästä evästeen luomia tietoja, jotka liittyvät verkkosivuston käyttöön (mukaan lukien IP-osoite), sekä estää Googlea käsittelemästä näitä tietoja lataamalla selaimeesi liitännäisen seuraavasta linkistä ja asentamalla sen:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=fi.

Google Oy noudattaa EU:n komission vakiosopimuslausekkeita sekä kaikkia tarvittavia lisätoimenpiteitä henkilötietojen riittävän suojaamisen varmistamiseksi EU:n ulkopuolella.

Lisätietoja löydät Googlen tietosuojakäytännöstä:http://www.google.com/policies/privacy/. Voit myös hallinnoida Googlen tietosuoja-asetuksia tililläsi osoitteessahttps://myaccount.google.com/privacycheckup?utm_source=pp&hl=fi.

Facebook Pixel

Käytämme Facebookin tarjoamaa "pikseliä" kävijämäärien laskemiseen (Facebook Inc., 1601 S.California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Irlanti). Tämän selaimessasi olevan pikselin avulla Facebook voi myöhemmin tarkastaa, onnistuiko Facebook-mainos eli johtiko se ostokseen verkkokaupassa. Saamme tätä tarkoitusta varten ainoastaan tilastotietoja Facebookilta ilman suoraa viittausta tiettyyn henkilöön. Tällä tavoin voimme seurata Facebook-mainostemme tehokkuutta tilasto- ja markkinatutkimusten yhteydessä. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta on Tietosuojalain 6 artiklan 1 kohdan f alakohta ja liittyy oikeutettuun etuun, kuten tällaisten tietojen käsittelyyn markkinointia ja markkinatutkimuksia varten.

Lisätietoja ja Facebookin tietosuojatiedot löytyvät täältä:https://www.facebook.com/about/privacy/.

SUOSTUMUS JA VASTUSTAMINEN: Suostumushallinnan määrityksen lisäksi voit myös estää evästeiden tallennuksen muuttamalla selainohjelmiston asetuksia. Sinun on kuitenkin hyvä ymmärtää, että kaikki verkkosivuston ominaisuudet ei tässä tapauksessa välttämättä toimi kunnolla. Voit myös estää tietojen (mukaan lukien IP-osoitteen) keräämisen Facebookissa ja näiden tietojen käsittelyn seuraamalla seuraavassa linkissä olevia ohjeita:https://holgerfreier.de/google-analytics-facebook-pixel-opt-out/]. Haluamme huomauttaa, että verkkosivuston käyttö voi rajoittua. Osoitteessa www.facebook.com/settings?tab=ads voit myös tehdä muutoksia tietojenkäsittelyn asetuksiin Facebookissa, jos sinulla on käyttäjätili Facebookissa.

Facebook Oy. noudattaa EU:n komission vakiosopimuslausekkeita sekä kaikkia tarvittavia lisätoimenpiteitä henkilötietojen riittävän suojaamisen varmistamiseksi EU:n ulkopuolella.

 

TIETOJEN JAKAMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE, KOLMANSIEN OSAPUOLTEN PALVELUJEN KÄYTTÄMINEN

Periaatteessa välitämme tietojasi kolmansille osapuolille vain, jos meidän on sopimusvastuun vuoksi luovutettava tietojasi (tai jonkin muun oikeusperustan takia) tai jos olemme laillisesti velvollisia tekemään niin.

Tässä asiakirjassa selitettyä tietojenkäsittelyä varten käytämme kolmansien osapuolten palveluja, jotka käsittelevät tietojasi sekä EU:n sisällä että sen ulkopuolella. Lisätietoja saat myös laittamalla viestin osoitteeseen[email protected].

Seuraavat palveluntarjoajat voivat käyttää tietojenkäsittelyä muissa EU-maissa:

Lisäksi seuraavat kolmannen osapuolen toimittajat käyttävät hajautettuja tietoja EU:ssa:

TIETOJENKÄSITTELY SOSIAALISEN MEDIAN SIVUILLAMME:

Pidämme sosiaalisen median sivuja seuraavissa sosiaalisissa medioissa/verkostoissa ("sosiaalinen media"):

Kun vierailet jollakin sosiaalisen median sivuistamme, tietoja käsittelee sekä me että edellä mainitut palveluntarjoajat.

Kyseinen sosiaalisen median tarjoaja ottaa vastuulleen sinua koskevat tietosuojavelvoitteet, kuten tietojenkäsittelyä varten kerätyt tiedot, ja siihen voit ottaa yhteyttä oikeuksiisi liittyen. Tämä johtuu siitä, että kyseisellä palveluntarjoajalla on välitön pääsy sosiaalisen median sivua ja tietojesi käsittelyä koskeviin olennaisiin tietoihin. Voit myös tarvittaessa ottaa meihin yhteyttä, ja me voimme välittää pyyntösi palveluntarjoajalle.

Facebookia ja Instagramia käytettäessä tietoja voidaan käsitellä myös EU:n ulkopuolella. Facebook Oy. noudattaa EU:n komission vakiosopimuslausekkeita sekä kaikkia tarvittavia lisätoimenpiteitä henkilötietojen riittävän suojaamisen varmistamiseksi EU:n ulkopuolella.

Sosiaalisen median sivuillamme voimme kommunikoida kanssasi ja tarjota mielenkiintoista tietoa. Tällöin saatamme saada sinulta lisätietoja kommenttiesi, jakamiesi kuvien ja viestien sekä reaktioidesi välityksellä, joita käsittelemme vastatessamme viesteihisi ja kommunikoidessamme kanssasi. Jos käytät sosiaalista mediaa useammalla laitteella, voidaan analysoida tiedot laitteiden välillä.

Lisäksi palveluntarjoajat voivat käyttää evästeitä ja seurantateknologiaa sosiaalisen median sivuilla sisällön analysoimiseen ja parantamiseen.

Tietojenkäsittely perustuu suostumukseesi tai tapahtuu pyyntöösi vastaamiseksi (Tietosuojalain 6 artiklan 1 kohdan b alakohta) tai perustuu oikeutettuihin etuihimme tarjouksen, mainonta- ja markkinointitoiminnan sekä ulkoisen edustuksen parantamiseksi (Tietoturvalain 6 artiklan 1 kohdan f alakohta).

Sivun analytiikka ja evästeet Facebookissa: Facebook ja me käytämme Insights-sivutoimintoa Facebook-sivumme käyttäjien tilastojen käsittelemiseen (katso myös sopimus osoitteessa:https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum). Tämä koskee Facebookin sisäistä analysointityökalua, jota kuvataan tarkemmin osoitteessahttps://www.facebook.com/business/a/page/page-insights.

Facebook-sivun käyttötietojen avulla arvioinnit ja tilastot luodaan sivun analytiikan muodossa, ja nämä tiedot auttavat meitä parantamaan markkinointitoimintojamme ja ulkoasuamme. Voimme tutustua niiden käyttäjien toimitaan ja käyttäytymiseen, jotka vierailevat Facebook-sivuillamme tai katselevat sivujemme sisältöä, ja pyrkiä kehittämään sisältöä, joka saattaisi kiinnostaa heitä. Nämä sivustotilastot osoittavat meille esimerkiksi, mitkä tiettyjen kohderyhmien ihmiset käyttävät eniten Facebook-sivujamme tai mitä sisältöä katsottiin, jaettiin tai kritisoitiin Facebookissa eniten, milloin ja kuinka usein. Kohderyhmien luokittelussa otetaan huomioon myös väestötiedot tai tiedot henkilön kotipaikasta mainosten kohdistamiseksi erityisesti näille henkilöille. Jos käytät Facebookia useammalla laitteella, voidaan analysoida tiedot laitteiden välillä. Tällä tavalla kerätyt tiedot on tilastollisesti arvioitu ja yleensä nimettömiä, eli me emme voi yhdistää tietoja sinuun.

Löydät lisätietoja näistä tilastotiedoista ja tietojenkäsittelystä Facebookin tietosuojakäytännöstä osoitteessa https://de-de.facebook.com/policy.php taihttps://www.facebook.com/business/a/page/page-insights.

Facebook käyttää myös evästeitä ja seurantateknologiaa. Saat lisätietoja täältä: https://de-de.facebook.com/policies/cookies/

Instagram-tilastot ja evästeet Instagramia käytettäessä:

Jos käytät Instagramia ja sinulla on siellä tili, Instagram voi yhdistää toimintasi profiileihisi. Facebook ja me käytämme Insights-sivutoimintoa Facebook-sivumme käyttäjien tilastojen analysoimiseen (katso myös Facebook, joka on yhteydessä Instagramin tarjoajaan laillisella sopimuksella:https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum).

Se koskee tietojenkäsittelyä ns. Instagram Insights -muodossa, joita kuvataan tarkemmin osoitteessa:https://help.instagram.com/788388387972460?helpref=faq_content.

Instagram-sivujen käyttötiedot tuottavat arvioita ja tilastoja Instagram Insightsin analyysimuodossa, jotka auttavat meitä parantamaan markkinointitoimintaamme ja ulkoista vaikutustamme. Instagram Insightsin avulla voimme oppia lisää käyttäjistämme ja sisältömme suorituskyvystä, kun toimit kohdeyleisönämme. Tätä varten Instagram tarjoaa meille tilastoja tietyistä postauksista ja tarinoista, joiden avulla saamme selville, miten käyttäjät reagoivat niihin. Kohderyhmien luokittelussa otetaan huomioon myös väestötiedot tai tiedot henkilön kotipaikasta mainosten kohdistamiseksi erityisesti näille henkilöille. Jos käytät Instagramia useammalla laitteella, voidaan analysoida tiedot laitteiden välillä. Tällä tavalla kerätyt tiedot on tilastollisesti arvioitu ja yleensä nimettömiä, eli me emme voi yhdistää tietoja sinuun.

Instagram käyttää myös evästeitä ja vastaavaa teknologiaa. Lisätietoja: http://instagram.com/about/legal/privacy/.

Voit edelleen saada tietoja sosiaalisen median tarjoajilta oikeuksistasi ja siitä, kuinka tietojasi käsitellään, sekä muokata asetuksia:

Facebook: Facebookin käyttäjänä voit aina vaikuttaa siihen, miten käyttöäsi seurataan vieraillessasi Facebook-sivulla. Siksi voit hallita mainosten asetuksia osoitteessa https://www.facebook.com/ads/preferences tai hallinnoida tilisi asetuksia osoitteessahttps://www.facebook.com/settings. Lisäksi Facebook tarjoaa mahdollisuuden ottaa yhteyttä tai käyttää oikeuksiasi osoitteessahttps://www.facebook.com/help/contact/2061665240770586 tai vastaavasti osoitteessahttps://www.facebook.com/help/contact/308592359910928.

Instagram: Instagramin käyttäjänä voit aina vaikuttaa siihen, miten käyttöäsi seurataan vieraillessasi Instagram-sivulla. Siksi voit hallita Instagram-tilisi mainosasetuksia osoitteessahttps://www.instagram.com/accounts/privacy_and_security/. Lisäksi Instagram tarjoaa mahdollisuuden ottaa yhteyttä tai käyttää oikeuksiasi osoitteessahttps://help.instagram.com/contact/1845713985721890 tai vastaavasti osoitteessahttps://help.instagram.com/519522125107875.

Kansainväliset tiedonsiirrot

Käsittelemme tietojasi pääasiassa Euroopan Unionin alueella (EU) ja Euroopan talousalueella (ETA). Jotkut yllä mainituista palveluntarjoajistamme sijaitsevat kuitenkin ETA:n ulkopuolella ns. kolmansissa maissa. Tietosuojavaatimukset asettavat korkeat vaatimukset henkilötietojen siirtämiselle kolmansiin maihin. Kaikkien tietojen vastaanottajien on noudatettava näitä vaatimuksia. Ennen kuin siirrämme tietosi kolmannen maan palveluntarjoajalle, jokaisen palveluntarjoajan tietosuojataso arvioidaan tarkasti. Palveluntarjoaja valitaan vain, jos se pystyy osoittamaan riittävän tietosuojan tason. Huolimatta siitä, sijaitsevatko palveluntarjoajamme ETA-alueella vai kolmansissa maissa, jokaisen palveluntarjoajan on allekirjoitettava kanssamme tietojenkäsittelysopimus. Niiden palveluntarjoajien, jotka ovat EU:n/ETA:n ulkopuolella on täytettävä lisävaatimukset. Tietosuojalain 44 artiklan mukaisesti henkilötietoja voidaan siirtää palveluntarjoajille, jotka täyttävät vähintään yhden seuraavista vaatimuksista:

  • Euroopan komissio on päättänyt, että kolmas maa takaa riittävän suojan (esim. Israel ja Kanada).
  • Vakiomalliset sopimuslausekkeet on sisällytetty sopimukseen tietojen vastaanottajan kanssa.
  • Muita 46 artiklan mukaisia suojatoimenpiteitä on tehty.

Kysymyksiä?

Lisätietoja saat aina ottamalla meihin yhteyttä, esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen[email protected].

Tietosuoja Honest Food Kitchens Finland Oy CE

Viimeksi päivitetty: 5. toukokuuta 2021